Ineens had ik energie teveel en energie tekort. Je herkent dat vast wel, je begint bij een nieuwe baan en aan het eind van de dag plof je thuis op de bank en blijft het liefst meteen liggen tot de volgende ochtend. Zoveel nieuwe indrukken die verwerkt moeten worden dat je lichaam absoluut geen zin heeft om jou nog wakker te houden. Maar van binnen stuiter je als een ADHD’er op een overdosis chocolade.

Nou, dat was dus precies wat me overkwam in de eerste week bij ‘we are sure’. Ik had het voordeel dat ik al eerder met de oprichters had gewerkt maar toch, zo’n eerste week hakt er goed in. We zijn vol aan de slag met onder andere de app en ik stuiter nu al van enthousiasme: dit gaat zo tof worden!

Bij we are sure ben ik aangenomen als ontwerper. Ik heb op mijn Linkedin er maar ‘Design Eindbaas’ van gemaakt. Ik werk part-time bij we are sure. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf en word ik als zzp’er veel ingehuurd door reclame- en internetbureaus. En dat maakt mij dus meteen de doelgroep van we are sure ?Daarom vind ik het ook super dat ik nu mag werken aan dé oplossing voor arbeidsongeschiktheid, overlijden en sparen voor later.

Ik weet uit ervaring hoe lastig dat soms kan zijn

Zeker in het begin ben je allang blij dat er brood op de plank ligt (en met wat geluk nog beleg ook) en ben je vooral bezig met ondernemen. Maar als je net als ik een gezin hebt zegt op een gegeven moment dat stemmetje achter in je hoofd: “denk je ook eens aan later?” Of “wat als je iets overkomt…”. Het negeren van dat stemmetje lukt best, maar je voelt zelf ook wel aan dat je iets op dat gebied moet gaan regelen. Daar komt nu een oplossing voor en hoe tof is het dan dat ik nu mag meewerken aan die oplossing!

Ik ga mijn best doen er zo’n mooi mogelijk product van te maken, dat ook nog eens lekker werkt en waar jij als gebruiker blij van wordt! Win win!

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (dat kan hieronder). En mocht jij mee willen bouwen aan onze app: we zoeken nog mensen!

Recent stories
Bekijk alle blogs
We houden je graag op de hoogte.